Dit betekent de bieb voor mij:

Meegaan in de ontwikkelingen in mijn leven. Als kind ging in naar de bieb om boeken te lenen, ik was een enorme boekenwurm. Tijdens mijn middelbare schoolperiode zocht ik in de bieb naar artikelen voor mijn werkstukken. De bieb was ook een excuus om met mijn vriendje af te spreken zodat we warm en droog zaten. Voordat ik kinderen kreeg las ik veel en de bieb had veel keuze. Met mijn kinderen ging ik naar de bieb om ze kennis te laten maken met het fenomeen boeken. Voor te laten lezen op vaste middagen, maar ook nam ik boeken mee die ik met veel plezier voor las. Ook de bieb ging met zijn tijd mee. Nu ontvang ik wekelijks een overzicht met nieuwe boeken, cd’s en DVD’s. Dit vind ik prettig en vaak reserveer ik toch wel iets uit deze lijst. Ook maar ik nu gebruik van de mogelijkheid om e-boeken te lenen. Met andere woorden, ik kan absoluut niet zonder bieb, zonder dit instituut zou mijn leven er toch wel anders vorm zijn gegeven. Bedankt voor al deze jaren.

Marion Sanders, Beuningen