Dit betekent de bieb voor mij:

De bieb betekent voor mij heel veel. Als trouwen ganger ging ik elke week naar de bieb. Ik heb zelfs een Oscar ontvangen toentertijd met boekenbal ik las zoveel en spande de kroon, alle boeken vertelde mij iets spannends. Ben jaren lid geweest van de bieb tot dat ik ging scheiden en kon de bieb niet meer betalen . Nu kom ik nog in de bieb in Dukenburg РMuntweg Рen de bieb in de stad. Ik kon boeken en tijdschriften lenen op de pas van een goede vriend . In de stad kun je een kopje koffie drinken en iets erbij als je het wilt een hele vooruitgang, je kunt ook de krant lezen verschillende dagbladen en niemand die je lastig valt je kunt ontspannen ergens gaan zitten dat vindt erg aangenaam . Ik wens alle medewerkers van de bieb een fijne kerst en een jaar vol met veel leesplezier  gr. Maria

Maria Kersten, Nijmegen