Dit betekent de bieb voor mij:

p1280541Als inmiddels gepensioneerd werkneemster kan ik me nog heel goed de viering van het 75 jarig bestaan op deĀ  locatie Lindenberg herinneren. 75 uur was de bibliotheek toen aan een stuk geopend en ik wilde daar graag aan meedoen en had toen 2 nachten achter elkaar dienst. Er was van alles te doen en het was een groot succes! Wat ik verkeerd had ingeschat was dat je dag-en nachtritme toch wel aardig in de war kan raken. Het duurde toen meer dan een week voor mijn slaappatroon weer in het oude ritme was. Op een van de nachten is er een tekening van mij gemaakt door Frans Couwenbergh, portrettekenaar. En juist toen ik heel stil moest zitten kwam er een groepje baldadige jongeren binnen op de studiezaal, en terwijl ik daar normaal actie op had moeten nemen, kon ik dus even helemaal niks, en dat is ook wel een beetje terug te zien op de tekening.

Hennie van de Wal, Millingen aan de Rijn